Vesti

The Ring VR je obrnuta horor igra

U horor igrama obično smo u ulozi obične osobe koju iz (ne)poznatih razloga progone razni užasi i uglavnom nema mogućnost da se odbrani. A šta ako biste u horor igri mogli da zamenite uloge i da ovaj put budete u ulozi onoga što juri glavnog junaka?

Upravo sa tim konceptom se poigrao Tatsunoru, developer iz Japana. Inspirisan nedavno objavljenim filmom Sadako vs Kayako, Tatsunoru je počeo da radi na prototipu VR igre u kojoj biste bili u ulozi Sadako (The Ring), morali da se popnete iz bunara, pozovete telefonom nekog nesrećnika koji je upravo pogledao kasetu i onda prođete kroz televizor do dotičnog. Ali, nije sve tako jednostavno, jer će vam stalno smetati duga kosa koja Sadako stalno pada preko lica.

Urnebesan i zanimljiv koncept obrnutog horora. Nadamo se da ćemo ovo imati priliku i da zaigramo.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top