PC

System Shock Remastered uskoro dobija demo i menja ime

Posted on

Kickstarter kampanja za remaster originalnog System Shocka u najnovijoj verziji Unity Engine-a počinje ove nedelje a sa njom će svim zainteresovanim igračima postati dostupna i demo verzija.

Koliki deo igre će demo pokriti, kao i da li će taj sadržaj biti iz finalnog izdanja igre nije otkriveno, ali je studio Nightdive objavio da će biti uklonjena reč Remastered iz naslova tako da će se igra zvati jednostavno System Shock. Ne, uopšte ovo neće nikoga zbuniti, naročito kada se neminovno pojavi u prodaji pored originalne igre (koja doduše sada ima Enhanced u podnaslovu). Iz studija najavljuju da ovo neće biti puki remaster grafike već veliki reboot i da možemo da očekujemo zaista veliki projekat.

Za samu Kickstarter kampanju je najavljeno da će biti moguće kupiti fizičko izdanje igre u vidu Collector’s edition, a za one malo dubljeg džepa i brendirani Razer laptop u System Shock stilu. Kampanja i demo će biti lansirani 28. juna u večernjim časovima, a demo će se pojaviti na platformama Steam, GOG i Humble Bundle.

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version