Domaća Scena

Životinje u Switchcars

Domaći studio AltFuture je objavio novi trejler za svoju popularnu roguelike trkačku igru Switchcars u kome je prikazano novo prevozno sredstvo – životinje.

Za sada su u igru dodate četiri životinje, a studio ih planira još deset. Svaka od životinja ima unkatne animacije kretanja u zavisnosti od podloge po kojoj se kreće, drugačiji AI u odnosu na dosadašnji saobraćaj u igri i regenerišuće zdravlje, a moguće ih je povratiti ukoliko nađete medkit. Ovaj dodatak je došao kroz novi patch, a šta je još sve ispravljeno u igri pročitajte ovde.

Switchcars je trenutno u Early Access fazi na Steamu, ali je po količini sadržaja mnogo bliže full igrama nego ranim alphama ili betama. Naše utiske o trenutnoj verziji igre pročitajte na linku.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top