Domaća Scena

Domaći horor Scorn na Steam Greenlight

Scorn

Horor igra Scorn, na kojoj radi domaći studio Ebb Software, od juče se nalazi na Steam Greenlight kao jedan od projekata za koji možete glasati. Scorn je izuzetno mračna igra čiji je uvrnuti svet zapravo odraz glavnog karaktera u igri. Igra je horor avantura iz prvog lica i imaće elemente istraživanja okoline, rešavanja zagonetki, ali i borbu sa svakojakim nadrealnim oružjem.

Tokom igranja igre otvaraćete nove unikatne oblasti, rešavati raznolike zagonetke, apgrejdovati vaše veštine i iteme, otkrivati elemente priče neprekidnim tokom, bez međuscena, dijaloga i skriptovanih događaja koji bi narušili prirodni tok i imerziju igranja.

Za više detalja o igri, bacite pogled na steam greenlight stranicu projekta, gde možete i da podržite ovu igru (klik ovde) , a očekujte uskoro i naš intervju sa idejnim kreatorom ove igre, u kome smo pričali o svemu što možemo da očekujemo od ovog naslova, koji nam dolazi 2017. godine za PC.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top