Vesti

Steam aplikacija od sada i na Windows telefonima

Zvanična Steam aplikacija za mobilne uređaje već neko vreme je odličan način da kada niste blizu svog PC-a proverite aktuelne popuste ili dogovorite online mečeve sa drugarima. Vremenom je aplikacija postala mnogo više od toga, ali su korisnici Windows phone ostali zapostavljeni sve do sada.

Valve je pustio ”laganiju” verziju ove aplikacije na Windows Phone, tako da nećete imati sve funkcije koje postoje u Android i iOS verzijama, ali ćete moći da:

  • koristite mobilni Steam Guard kako biste zaštiti svoj nalog
  • potvrđujete trgovine predmetima i igrama
  • postavljate ingame predmete i kartice na Market
  • kupujete sa Steam prodavnice
  • daljinski pokrećete download igara na svom kompjuteru
  • proverite online status svojih prijatelja i dopisujete se sa njima

 

Za prvu verziju, uopšte nije loše, naročito od kako je korišćenje mobilnog autentikatora kroz ovu aplikacija postalo gotovo obavezno ukoliko ne želite tonu email poruka i čekanje po nekoliko dana da vam igre ili predmeti sa razmene stignu u inventar. Steam je, naravno, besplatan i na Windows mobilnoj platformi.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top