PC

Prešao Dark Souls 3 bez ijednog primljenog udarca

Strimer i Dark Souls 3 igrač Faraaz Khan uradio je nešto gotovo nezamislivo, a to je prelazak Dark Souls igre, u ovom slučaju trojke, uspevši da ne primi ni jedan jedini udarac! Svako ko je ikada igrao Dark Souls igre, zna koliko su one teške i nepraštajuće i kod najmanjih grešaka, tako da ovaj rezultat zaista zvuči neverovatno.

Da stvar bude dodatno začinjena, Faraaz je sebi postavio i par otežavajućih ograničenja. Nije koristio magije i luk, već je sva borba bila prsa u prsa, odnosno melee. Što znači da je morao puno truda da uloži u izbegavanje damagea na svakojake načine. Trčanjem oko njih, preciznim manevarisanjem u borbama, korišćenjem Alluring Skull kad zagusti, namamljivanjem nekih bosseva u adekvatne zamke…

Naravno, ovo znači da je neke boss borbe potpuno izbegao, ali to ne umanjuje veličinu postignutog. Ipak, Faraaz najavljuje uskoro još veći poduhvat, a to je da se zapravo bori sa svim bossevima i da takođe ne primi udarac.

Ceo ovaj run trajao je nešto više od 2 sata, a kako je sve to izgledalo možete videti na Twitch VOD-u prateći ovaj link – twitch.tv/faraazkhan/v/75617760

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top