PC

Potvrđeno Game of The Year izdanje za Witcher 3

Jedan od najboljih RPG-ova u poslednjih nekoliko godina, The Witcher 3, pružio nam je stotine sati nezaboravne avanture, a dve ekspanzije koje su usledile su samo zacementirale ovu igru kao jednu od najboljih u žanru. Posle visokih ocena i pohvala koje je igra dobijala očekivali smo nekakvo kompletno izdanje koje bi objedinilo ceo ovaj deo sage u jednoj kutiji.

Danas je CD Projekt RED zvanično objavio da pripremaju Witcher 3 Game of The Year edition. Nemački sajt USK.de je prvi otkrio ovu informaciju koju je CD Projekt Red i potvrdio, što je donekle bilo i očekivano jer je Witcher serijal do sada redovno dobijao ”Enhanced” izdanja koja su sadržala igru i sve dodatke koji su bili objavljeni za istu.

Kako je izjavio Konrad Tomaszkiewicz iz CD Projekta, studio je dobijao brojne upite da li će Witcher 3 imati GOTY izdanje koje bi uključivali igru i obe ekspanzije. Sada kada je to i zvanično povrđeno, ostaje samo da sačekamo da objave kada možemo isto da očekujemo u prodaji i po kojoj ceni.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top