PC

Trials of the Blood Dragon besplatan za najbolje igrače demoa

Ubisoft je najavio zanimljivo takmičenje u igri Trials of the Blood Dragon koju su neočekivano najavili i objavili tokom poslednjeg E3 sajma. Naime, svaki igrač koji u demo verziji igre uspe da istu završi u 15 ili manje poteza dobiće celu igru potpuno besplatno.

Kvaka, naravno, postoji. Pre svega, ovo takmičenje traje samo jedan dan i to 22. jula i tada tek možete početi da igrate demo. Takođe se računaju isključivo igrači koji demo preuzmu putem uPlay servisa Igra inače nije naišla na simpatije publike pa je moguće to i razlog zašto se Ubisoft odlučio da je poklanja demo igračima.

A kako izgleda ova kombinacija neonskog Blood Dragon i motokros igre Trials pogledajte u zvaničnom (naglašavamo – zvaničnom! jer je potpuno sumanut) trejleru:

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top