PC

No Man’s Sky se ”pozlatio”

no mans sky

Posle četiri godine rada i nekoliko odlaganja, studio Hello Games je objavio putem Twittera da je završen rad na No Man’s Sky tj. da je igra dobila gold status.

No Man’s Sky je jedna od naših najiščekivanijih igara ove godine s razlogom – ovo će biti simulacija istraživanja svemira koji će se stalno širiti jer će imati proceduralno generisane planete. Koncept koji je još grandiozniji kada se uzme u obzir da dolazi iz malog studija i da će se sem planeta generisati i biljni i životinjski svet. Sa vrlo unikatnim vizuelnim stilom, No Man’s Sky je na sebe privukao pažnju brojnih gamera.

Čestitke studiju Hello Games, a nama ostaje da sačekamo 9. avgust kada će igra izaći za PC i Playstation 4.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top