PC

Nove slike iz Berserk Warriors

Mousu adaptacija supernasilne mange i animea Berserk Warriors dobio je novi set screenshotova, a otkriveni su i novi detalji o igri.

Priča će, kao što je već bilo nagovešteno, pokrivati Golden Age, ali i Black Swordsman eru i konačno Millenium Falcon deo priče. U igri će postojati takozvani ”kill crush” sistem kojim postajete jači što više udaraca zadajete sve dok ne budete da presecate protivnike na pola. Potvrđene su borbe sa Apostle, posebno nezgodnim boss protivnicima, a između ostalog u arsenalu ćete imati Gutsov top i samostrel.

Berserk Warriors će se krajem septembra naći u prodaji na teritoriji Japana, dok ”zapadno” izdanje izlazi 2017. godine.

B1-noscale B777-noscale B555-noscale B333-noscale B222-noscale B111-noscale B88-noscale B77-noscale B44-noscale B33-noscale B22-noscale B11-noscale B9-noscale B8-noscale B7-noscale B6-noscale B5-noscale B4-noscale B3-noscale B2-noscale

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top