PC

Civilization VI – predstavljen Japan

civilization 6

U najnovijem promo klipu za šestu inkarnaciju čuvenog serijala Civilization, imamo prilike da bacimo prvi pogled na japansku civilizaciju u igri. Japan će predvoditi car Hōjō Tokimune iz 13. veka, u čije je vreme odbijena mongolska najezda na Japan, a Zen Budizam uzeo maha u japanskoj kulturi.

Japanci će imati pasivnu “specijalku” koja se zove Meiji Restoration (nazvanu po istorijskim događajima iz 19. veka), a koja daje specijalne bonuse za gradske distrikte koji se nalaze jedni pored drugih. Osim toga, tu je i Divine Wind pasivna borbena osobina – japanske kopnene jedinice će imati bonuse kada se bore na obalama, dok će japanske mornaričke snage imati borbene bonuse u “plićacima”, odnosno u morskim poljima koja se nalaze odmah pored kopna. Tu su naravno u Samuraji, a njihova glavna karakteristika je da ne gube borbene statse kada primaju udarce.

Civilizacija 6 stiže 21. oktobra ove godine.

 

 

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top