PC

System Shock uspešno finansiran na Kickstarteru

Nimalo nasuprot očekivanjima, Kickstarter kampanja za remasterovani prvi System Shock je potpuni hit. Pokrenuta pre manje od dve nedelje, kampanja je već dostigla i prestigla cilj od 900 hiljada dolara koliko Night Dive studio traži kako bi završio rad na igri, a sigurno je pomogla i činjenica da na projektu sarađuje legendarni pisac Chris Avelone.

Dalji ciljevi kampanje u ovom trenutku još nisu poznati, kao ni do kojih iznosa studio dalje planira da gura kampanju, ali je sigurno da će takozvanih ”stretch goals” biti u nekoj formi jer iz Night Dive kažu da bi želeli da igra ima i lokacije koje nisu viđene u originalnoj igri, kao i da ubace dodatne izazove. Do sada je igru podržalo preko 15 hiljada fanova.

Do kraja Kickstarter kampanje je ostalo još 17 dana i, ukoliko želite da podržite igru, biće potrebno da izdvojite najmanje 30 dolara kako biste obezbedili i primerak. Kratki demo igre možete preuzeti putem Steama.

 

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top