PC

Autor “Baba Yetu” ponovo radi muziku za Civilization VI

civilization 6

Glavnu temu za šesto izdanje Civilizacije, koje nam dolazi ovog oktobra, ponovo je uradio kompozitor Kristofer Tin koga pamtimo po fenomelanoj kompoziciji “Baba Yetu”, glavnoj temi za  Civilization IV. Tin je za ovu numernu 2011. godine dobio jednu od najprestižnijih svetskih muzičkih nagrada, poznatu Gremi nagradu (Grammy Awards), u kategoriji za “najbolji instrumentalni aranžman praćen vokalima”. Tin je tako postao prvi i zasada jedini kompozitor koji je dobio Gremi nagradu za neki soundtrack iz video igre.

Kompozicija koju je uradio za Civilization VI se zove “Sogno di Volare”, u prevodu “San o letenju”, i premijerno će se izvoditi 19. jula u londonskom Cadogan Hall. Za novu kompoziciju Tin je rekao da je njome želeo da uhvati “srž istraživanja”, ne samo fizičkog istraživanja otkrivanja novih svetova, već i duhovno-naučnog istraživanja i pomeranja granica čovekovih mogućnosti.

Poslušajte glavnu temu Civilization IV koja je Tinu donela Gremi:

 

 

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top