PC

DOOM na PC-u sada sa podrškom za Vulkan

Najnovija zakrpa za odlični DOOM na PC-u donela je najavljenu podršku za Vulkan API, tehnologiju koja bi trebalo da poboljša performanse već dobro optimizovane igre.

Šta to uopšte Vulkan radi? Ovo je skup alata razvijan od strane Khronos Group koji omogućava developerima da imaju direktniji pristup hardveru, tačnije grafičkoj karti. Time se dobija efikasnije korišćenje resursa kartice i samim tim igra bolje radi.

DOOM je ovim dodatkom dobio bolje performanse naročito na slabijim grafičkim karticama, pa ćete čak i sa minimalnom konfiguracijom moći da povećate detalje u igri bez nezgodnog seckanja tokom igre. Veliki frame-rate na snažnijim konfiguracijama se direktno prenosi na bolji osećaj tokom igranja, na kraju krajeva igra ima potpuno otključan fps.

Kako biste iskoristili mogućnosti Vulkan-a, potrebno je da osvežite svoje drajvere na najnovije verzije – Nvidia i AMD na svojim sajtovima nude download, dok će se DOOM automatski patchovati kroz Steam.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top