PC

Rocket League je u novom humble bundle-u

Humble Bundle je u saradnji sa mrežom Revelmode pokrenuo novi paket indie igara u humanitarne svrhe. Poput njihovih dosadašnjih paketa, postoji nekoliko cenovnih nivoa. U paketu dolazi poprilično raznovrsna ponuda igara i od mačevalačke platforme Nidhogg, preko urnebesnog Golf with friends do odlične borilačke igre Skullgirls, svako će naći bar nekoliko igara vrednih pažnje. Pored pomenutih igara, Rocket League se po prvi put nalazi u redovnom Humble paketu (pre toga je bio bonus za misteriozni mesečni paket).

Za 1 evo dobijate:

  • Nidhogg
  • Choice Chamber
  • Robot roller-derby Disco Dodgeball

 

Po srednjoj ceni od 5.8 evra (u trenutku objavljivanja ovog članka) pored pomenutih igara dolaze i:

  • Golf with friends (early access)
  • Skullgirls sa svim DLC-ima
  • Spelunky
  • Roguelands

 

Najviši nivo je 13.55 evra i uključuje Rocket League pored svih ostalih igara. Par evra skuplje nego što je bio na nedavnoj letnjoj rasprodaji, ali ipak dobijate još sedam zanimljivih igara i pritom pomažete humanitarnim organizacijama.

Sve igre dolaze u vidu Steam ključeva, a paket će biti u prodaji do 26. jula. Nije najavljeno da će biti dodavano još igara u BTA nivo posle prve nedelje.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top