PC

Uskoro ćemo moći da pravimo nuklearna skloništa u Fallout 4

Pretposlednji u nizu najavljenih DLC dodatak za Fallout 4 izlazi krajem jula i omogućavaće vam da konačno dizajnirate svoj Vault iz snova.

Prigodno nazvan The Vault-Tec Workshop, ovaj dodatak za igru neće imati nove avanture već će celokupan fokus biti na modulu za izgradnju koji se ispostavio mnogo popularnijim nego što je Bethesda očekivala. Sem što ćete biti u ulozi dizajnera i graditelja vaultova, moći ćete da sprovodite eksperimente nad stanovnicima, nešto kao onda kada ste u Simsu pustili svog Simića da pliva u bazenu a onda obrisali merdevine.

Vault-tec Workshop DLC će koštati 5 evra i biće dostupan od 26. jula za sve platforme, a deo je sezonske propusnice za igru.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top