Vesti

Najprodavanije igre u Srbiji za sredinu jula 2016. godine

Stigla nam je lista najprodavanijih PC i konzolnih igara iz prodavnice GameS.Blizzardov dvojac Overwatch i WoW: Legion se i ove nedelje nalazi na samom vrhu tabele, a zanimljiv je povratak Guild Wars 2 sa Heart of Thorns izdanjem koji nismo viđali među najprodavanijim igrama već neko vreme.

Na konzolnoj tabeli blage promene. PES je oboren sa prošlonedeljnog trona pa se na njegovom mestu našao GTA 5. Uncharted 4 je pao za jedno mesto dok je novitet na listi LEGO Star Wars koji smo i mi imali priliku nedavno da zaigramo. Kako izgleda trenutno stanje na top listama pogledajte u nastavku.

PC:

  1. Overwatch
  2. World of Warcraft Legion preorder
  3. FIFA 16
  4. Rise of The Tomb Raider
  5. Total War Warhammer
  6. DOOM
  7. Dying Light The Following: Enhanced edition
  8. Dark Souls 3
  9. Guild Wars 2: Heart of Thorns
  10. Need for Speed

 

Konzole:

  1. PS3 Grand Theft Auto 5
  2. PS4 FIFA 16
  3. PS4 Uncharted 4
  4. PS4 LEGO Star Wars The Force Awakens
  5. PS3 PES 2016
  6. PS4 NBA 2k16
  7. PS3 PES 2016
  8. PS3 NBA 2k16
  9. PS4 Mortal Kombat XL
  10. PS4 Just Cause 3
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top