PC

Steam Top 10 igara

arma 3

Steam je objavio novu listu najrpodavanijih igara na ovoj platformi. Pomalo kao iznenađenje, na prvom mestu je ArmA 3 Apex. Potom prate Counter Strike: Global Offensive, Dead by Daylight i RimWorld, još jedno potencijalno iznenađenje.

Grand Theft Auto V je na petom mestu, pa zatim slede Inside, No Man’s Sky, Total War: Warhammer, Raw Data i Necropolis: A Diabolical Dungeon Delve.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top