Vesti

Bandai Namco najavio novi IP za Gamescom 2016

Bandai Namco je objavio listu igara koje će prikazati na predstojećem Gamescomu 2016. Izdavač će publici prezentovati Tekken 7 i Dragon Ball: Xenoverse 2.

Ono što je zanimljivo je da će Namco prikazazi i novi misteriozni IP koji je, kako kažu, namenjen zapadnoj populaciji. Na žalost, Namco nije dao nikakve detalje o ovom naslovu, niti da li će razvojni studio biti iz Japana ili iz zapadnih zemalja.

Važno je napomenuti da Namco izdaje dosta naslova koje ne poseduje. Ovaj izdavač, na primer, distribuira The Witcher 3: Wild Hunt za evropsko tržište.

Šta god ovaj novi naslov bio, moraćemo da se strpimo do 18 avgusta, da bi saznali nešto više.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top