PC

Viktor Antonov prelazi u Darewise Entertainment

Viktor Antonov, čovek zaslužan za grad Dunwall iz igre Dishonored i City 17 iz Half-Life 2, se pridružio Darewise Entertainmentu.

Antonov je bio art direktor i dizajner koncepta legendarne Valveove igre Half-Life 2. Zatim je svoj talenat preneo u igru Dishonored gde je bio direktor vizuelnog dizajna. Sada svoju ekspertizu prenosi u Darewise, studio koji vodi bivši direktor Ubisofta, Benjamin Charbit.

Darewise trenutno radi na multiplejer survival igri Rokh, koja se dešava na Marsu. Antonov kaže da je on pravi čovek za ovaj projekat. Pogledajte kratak interjvu.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top