PC

Najavljen Crusader Kings 2: The Reaper’s Due

Crusader Kings II The Reaper’s Due

Ljubitelji kompleksnih strategija znaju da je Paradox Interactive meka najboljih strateških igara, a Crusader Kings II je već 4 godine i dalje jedna od najigranijih grand strategija na tržištu, što osim bogatom i zaraznom gejmpleju, duguje i tome što se Paradox zaista trudi da igru konstantno održava svežom, dodavanjem novog sadržaja. Tako smo kroz ove 4 godine videli čak 12 ekspanzija i manjih apdejtova.

Najnoviji DLC za Crusader Kings 2 dolazi pod imenom The Reaper’s Due i donosi nam nam ne baš prijatne stvari. Akcenat ove ekspanzije je na istorijskoj važnosti velikih epidemija i širenja zaraznih bolesti, pogotovo neslavne “Crne smrti” koja je u jednom periodu zbrisala gotovo trećinu stanovništva Evrope.

U gejmplej pogledu to su Epidemics, koje mogu zahvatiti vaše provincije i trgovačke rute, i zatim nastaviti da se šire po provincijama, što će vam umanjiti prihode i raspoložive vojne snage. U skladu sa time uvode se HospitalsRoyal Physicians, čija je uloga u sprečavanju nastajanja epidemija i suzbijanju već postojećih žarišta. Takođe, vaše vladajuće porodice ćete moći da zaštitite ograđivanjem i odvajanjem od ostatka naroda, ali po ceni pada popularnosti jer ne delite sudbinu vaših podanika u teškim trenucima. Ovo su samo neke od novina, a više detalja ćemo saznati uskoro.

Pogledajte promo trejler za novu ekspanziju:

 

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top