PC

Odigrajte dobro Trials of the Blood Dragon demo i zaradite celu igru besplatno!

Trials of the Blood Dragon

Trials je serijal igara star čitavih 16 godina, sa 5 glavnih naslova i još 9 ekspanzija, rimejkova i spinof igara. U pitanju su platformeri gde glavni karakteri voze motore terence i najnoviji naslov u serijalu je Trials of the Blood Dragon, koji predstavlja kombinaciju Trials igara i priče iz Blood Dragon ekspanzije za Far Cry 3. U ulozi ste dece Rex Power Colta, glavnog protagoniste iz Blood Dragona, koja se uz pomoć svojih motora i gomile oružja bore protiv vanzemaljaca-komunista. Igra i vizeuelno i narativno izgleda šašavo i odlično preslikava duh Blood Dragona.

Ubisoft je osmislio veoma izazovnu marketing kampanju za ovu igru, koja traje do kraja jula meseca. Naime, ukoliko uspete da pređete demo igre sa 15 ili manje grešaka, dobićete celu igru potpuno besplatno zauvek. Moramo da priznamo da je veoma originalan način reklamiranja igre, iako je izazov sa 15 ili manje grešaka veoma težak, nema sumnje da će ljubitelji i poznavaoci trials serijala uspeti da izvedu ovaj poduhvat i zarade svoju besplatnu kopiju igre prostim umećem igranja.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top