PC

Telltale uvodi “multiplejer” u svoje avanture

Telltale Games

Telltale studio je gostovao na ovogodišnjem ComicCon-u u San Dijegu, gde su držali panele i razgovarali sa fanovima. Jedna od zanimljivih informacija koje smo saznali jeste uvođenje novog sistema u njihove avanture, koji će biti neka vrsta multiplejera, po prvi put u Telltale avanturama.

Ako ste mislili da ćete prelaziti igre sa dva karaktera, zajedno sa vašim prijateljima, moraćemo da vas razočaramo, pošto je i dalje osnova igre za jednog igrača. Ali, ova nova funkcija, koja se zove Crowd Play omogućava vam da prostim deljenjem specijanog linka dozvolite svima kojima kliknu na link, da učestvuju u davanju odgovora na teške izbore koje vam Telltale igre nude. Svaki put kada se otvori dijalog, svi koju su se povezali preko linka koji ste im dali će videti pitanje i 4 odgovora, i moći će da izaberu jedan od ogovora. Ovaj format će biti jednostavan i biće sasvim dovaljno publici da se poveže i preko telefona da bi dobijala pitanja i davala odgovore. Osim učestvovanja u odgovorima, publika će moći palcem gore ili dole da ocenjuje i neke odluke igrača u toku igranja.

Crowd Play će imati dva moda, u jednom će reč publike biti konačna, dok će u drugom biti “savetodavna”, odnosno igrač je taj koj ima glavnu reč pri odluci. Verujemo da će ovaj novi mod biti posebno interesantan strimerima koji mogu da podele link sa publikom koja će učestvovati u zajedničkim odlukama, ali i grupama prijatelja koji sede zajedno u sobi. U skladu sa ovim novinama, sada će vam na kraju epizoda, osim % odluka drugih igrača, sada izlaziti i procenti odluka vaše publike i koliko se slagala (ili nije) sa vama. Ovaj novi mod nam dolazi već sa prvom epizodom Batmana, koja stiže 2. avgusta.

 

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top