PC

Oculus uskoro dobija mogućnost kretanja

oculus rift

Oculus Rift uskoro će postati znatno funkcionalniji, jer će korisnici dodavanjem novog senzora moći da se kreću kroz prostor, nešto što je već omogućeno onima koji poseduju HTC Vive. Room-Scale tracking dolazi u poslednjem kvartalu ove godine. Ideja je da se više Oculus kamera poveže u jedan sistem, što će biti omogućeno i softverski kroz update samog Rifta, kako bi igrači na taj način mogli da se kreću kroz prostor.

Iako će update omogućiti povezivanje do četiri senzora, najveći broj developera neće imati potrebu da iskoristi više od dva, te će Touch kontroleri, kada krenu u prodaju, biti u paketu sa samo još jednim senzorom.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top