PC

Invazija dronova stiže u Forced Showdown

Forced Showdown

Izuzetno popularna akciona igra u trećem licu sa elementima društvenih igara (pre svega mislimo na skupljanje karata i stvaranje najjačeg špila), Forced Showdown, uskoro dobija najnoviji dodatak pod imenom Drone Invasion. 31. jul je datum izlaska a DLC stiže za sve platforme odnosno operativne sisteme – Windows, Linux i OSX.

Drone Invasion predstavlja najveći dodatak igri do sada, koji donosi novu kampanju, protivnike, svet, nove “glavonje”, karte, zadatke i mnogo toga drugog. Settsu je novi karakter, snažni tenk heroj u jakom oklopu koji može da leti i koristi pulsnu pušku sa novom mehanikom korišćenja municije. Tu su 22 nove karte, potom novo okruženje za borbe sa Drone temom, R3-KT kao snažni novi glavonja odnosno finalni protivnik nivoa i još mnogo toga drugog poput 10 novih dronova, 10 novih karata za glavne protivnike, 18 zadataka i mnogo toga drugog.

Kako bi proslavili lansiranje dodatka, BetaDwarf je spustio cenu originalne igre za čak 40% pa je ovo sjajna prilika da se pridružite igračima koji su naslov ocenili kao “izuzetno dobar”.

Više o tome na Steam stranici.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top