PC

Life is Strange dobija seriju

Life is Strange Max

Jedna od najlepših igara iz 2015. godine, Life is Strange, ovih je dana opet i žiži vesti u gejming svetu. Najpre je pre nedelju dana prva epizoda ove igre postala potpuno besplatna, što je prava prilika da probaju igru svi oni koji su iz nekog razloga propustili ovo remek-delo prošle godine. Druga lepa vest koja nam stiže je da ćemo uskoro gledati i live-action digitalnu seriju rađenu po ovoj igri.

Kako je objavila izdavačka kuća Square Enix, projekat je već uveliko u toku i radi se zajedno sa produkcijskom kućom DJ2 Entertainment i kompanijom Legendary Digital Studios. DJ2 Entertainment trenutno radi na projketu filma po čuvenom SEGA karakteru Sonicu, dok je Legendary Digital Studios gejming publici poznat filmskoj adaptaciji igre Warcraft.

Džon Bruk iz Square Enix-a je ovom prilikom rekao da je “ponosan na to što će zajedno sa Legendary Digital Studios da još jednom ožive Arcadia Bay i Blackwell Academy, kao i sve poznate i drage likove iz igre.”, dok je Greg Sigel iz Legendary Digital Studios rekao da je Life is Strange savršena igra za ovakav projekat i da će se prirodno uklopiti u digitalizovanu seriju.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top