Domaća Scena

Predstavite svoju igru i osvojite put na Casual Connect 2016

I ove godine organizacija Casual Connect traži najbolje indie igre i timove. 13. avgusta će u ICT Hub u Beogradu biti održane prezentacije igara i kvalifikacije za finalni Casual Connect koji će se održati od 01. do 03. novembra u Tel Avivu (Izrael). Za dva developera iz pobedničkog tima će biti obezbeđen put i smeštaj tokom Casual Connect.

Uslovi za učestvovanje:
– Igra mora da bude bar u alfa fazi (igriva verzija)
– Ako je već izdata, trebalo bi da je izdata najranije 2015. godine
– Niste ograničeni platformom ili žanrom.
– Obzirom da je u pitanju internacionalno takmičenje, napišite na engleskom kratak opis igre
– Pobednik bi trebalo da potvrdi da će učestvovati na Casual Connect-u u trajanju od 3 dana
Mogu da učestvuju i igre koje su učestvovale u prethodnom takmičenju.

Petočlani žiri će izabrati tri najbolje igre iz Srbije, te tri igre će biti prosleđene organizatorima Casual Connect-a, a oni će izabrati pobednika do 01.09.2016. Svi zainteresovani će moći da u ICT Hub prisustvuju prezentacijama igara koje učestvuju na takmičenju, kao i da ih isprobaju.

Poslednji rok za prijavu je 7. avgust, a više informacija o događaju i linkove za prijave možete naći na zvaničnj Facebook strani.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top