Vesti

Novi Prey prikazan na QuakeCon 2016

Na otvaranju ovogodišnjeg QuakeCon-a, posetioci su imali priliku da pogledaju prvi gameplay iz novog Prey-a i Bethesda se više nego odužila svima koji su ostali kratkih rukava na E3 sajmu.

Radnja će se odvijati na svemirskoj stanici Talos One gde su, naravno, mnoge stvari pošle naopako i od eksperimentisanja na ljudima došlo je do potpuno invazije vanzemaljskih organizama. Protagonista je Morgan Yu, naučnik koji vremenom dobija moći koje imaju i tuđini od kojih je jedna mogućnost pretvaranja u nežive predmete.

Iako nema dodirnih tačaka sa originalnom igrom, novi Prey će po svemu sudeći zadržati njen otkačen pristup FPS mehanikama, pa ćete pored pretvaranja u šolje za kafu moći i da se u takvoj formi kinetički lansirate, ispaljujete implodirajuće granate ili specijalnim lepkom pravite zaklone i put ka inače nedostupnim platformama

Prey možemo da očekujemo tokom 2017. godine za PC i konzole.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top