PC

One night in Karazhan uskoro dolazi u Hearthstone

Blizzard je najavio novu ekspanziju sa svoju kartičnu igru Hearthstone. Kao što su svi pretpostavili, jeste avantura zasnovana na Medivhovoj kuli Karazhan, ali sa šašavim obrtom karakterističnim za Hearthstone; u pitanju je disko žurka u Karazhanu, pa su u skladu sa time i sve karte i boss borbe u veselom i blesavom duhu.

Od informacija koje sada znamo, avantura ima 4 krila plus prolog krilo koje će biti potpuno besplatno. Set donosi ukupno 45 novih karata, što znači da Blizzard nastavlja sa politikom “većih” avantura, kakav je bio i set League of Explorers, što samim time znači da će imati veći uticaj na metu.

Ova ekspanzija, dakle, sadrži avanture koje ćete igrati u singleplayeru a pobedama ćete otključavati delove ovog novog špila. One night in Karazhan počinje 11. avgusta i svake nedelje će u igru biti dodavano po jedno krilo avanture. Cena kompletne ekspanzije je 20 dolara, odnosno 7 dolara po krilu. Ukoliko ne želite da potrošite novac na ovu Hearthstone avanturu, biće vam potrebno po 700 zlatnika za otključavanje svakog od četiri poglavlja avanture.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top