PC

One night in Karazhan uskoro dolazi u Hearthstone

Posted on

Blizzard je najavio novu ekspanziju sa svoju kartičnu igru Hearthstone. Kao što su svi pretpostavili, jeste avantura zasnovana na Medivhovoj kuli Karazhan, ali sa šašavim obrtom karakterističnim za Hearthstone; u pitanju je disko žurka u Karazhanu, pa su u skladu sa time i sve karte i boss borbe u veselom i blesavom duhu.

Od informacija koje sada znamo, avantura ima 4 krila plus prolog krilo koje će biti potpuno besplatno. Set donosi ukupno 45 novih karata, što znači da Blizzard nastavlja sa politikom “većih” avantura, kakav je bio i set League of Explorers, što samim time znači da će imati veći uticaj na metu.

Ova ekspanzija, dakle, sadrži avanture koje ćete igrati u singleplayeru a pobedama ćete otključavati delove ovog novog špila. One night in Karazhan počinje 11. avgusta i svake nedelje će u igru biti dodavano po jedno krilo avanture. Cena kompletne ekspanzije je 20 dolara, odnosno 7 dolara po krilu. Ukoliko ne želite da potrošite novac na ovu Hearthstone avanturu, biće vam potrebno po 700 zlatnika za otključavanje svakog od četiri poglavlja avanture.

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version