PC

Vanquish može da dobije PC izdanje

Platinum Games možda sprema iznenađenje za svoje PC igrače. U nedavnom intervjuu, Atsushi Inaba (jedan od osnivača Platinum Games) je blago nagovestio da bismo Vanquish mogli jednog dana da vidimo na PC-u. Upitan da li studio ima u planu da Vanquish dovede na PC kao što je učinio sa Metal Gear Revengeance, Inaba je izjavio ”Hm… Ako isključite diktafon, mogao bih da pričam o tome.”.

Sem mogućeg povratka igre u vidu PC porta, studio već neko vreme razmatra mogućnost nastavka. Inaba je rekao da, ako se pojavi mogućnost izrade nastavka neke od njihovih popularnih igara, studio bi vrlo rado radio na tome, tako da možda jednog dana zaigramo Vanquish 2 ili Bayonetta 3.

Naravno, sve to ostaje na nivou spekulacije, ali je zanimljivo čuti da Platinum vrlo dobro poznaje svoju publiku i ne želi da napušta franšize po kojima je stekao slavu. Ipak, da li će raditi na tim igrama ili nekoj novoj licenciranoj igri, uglavnom zavisi od izdavača i novčanih sredstava.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top