PC

Agent 47 putuje u Bangkok u četvrtoj Hitman epizodi

Posle kraće pauze, Agentovo putovanje po egzotičnim lokacijama se nastavlja ovog meseca u četvrtoj (od sedam) epizoda novog Hitmana.

Aget 47 ovoga puta ide na Tajland, odnosno u Bangkok gde će biti na tragu frontmena jednog fiktivnog benda i njegovog advokata. Nova velika lokacija po kojoj ćete izvršavati svoju misiju je hotel na reci Chao Phraya. Najava epizode ovoga puta dolazi u vidu muzičkog spota, a ako je suditi po dosadašnjim epizodama – očekuje nas veliko ”igralište” sa pregršt sporednih zadataka.

Četvrta Hitman epizoda izlazi 16. avgusta i biće deo sezonske propusnice, odnosno moći ćete da je nabavite odvojeno po ceni od 8 evra.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top