Domaća Scena

Domaća igra Columnae uspešno prošla Kickstarter

O point&click avanturi domaćeg studija Moonburnt smo imali već prilike da pišemo, a sada imamo priliku i da im čestitamo jer su upravo postali prva srpska video igra koja je uspešno prošla Kickstarter kampanju sa manje od 24h do kraja. Još uvek možete rezervisati svoj primerak igre po ceni od 13 evra.

Studio je sakupio skoro hiljadu evra više od traženih 40 hiljada, a putem Kickstartera igru je podržalo gotovo hiljadu korisnika od kojih je čak četvoro uložilo po 2000 evra za projekat. Columnae: A past under construction je nelinearna avantura sa klasičnim izvođenjem smeštena u utopijsko steampunk okruženje. Vizuelno je minimalistička sa zanimljivim stilom, a možete isprobati kratki demo putem ovog linka.

Naše iskrene čestitke Moonburnt studiju kome predstoji puno rada na ostatku igre koja bi trebalo da bude završena početkom 2018. godine.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top