PlayStation 4

Remasterovane Dead Rising igre izlaze istovremeno

Na ovogodišnjem E3 sajmu saznali smo da nas krajem godine očekuje potpuno nova Dead Rising igra, ali je Capcom otkrio da ćemo pre toga imati priliku da se podsetimo početaka serijala na Playstation 4 i Xbox One konzolama.

Dead Rising, Dead Rising 2 i Dead Rising 2: Off the Record će biti remasterovani za pomenute dve konzole i radiće u 1080p rezoluciji i 60 sličica u sekundi, a uz svaku od igara će doći sav DLC sadržaj objavljen za istu (nažalost, bez Case Zero i Case West). Sve tri igre će biti istovremeno puštene u prodaju 13. septembra, paralelno sa originalnim Dead Rising koji će se pojaviti na Steamu. Cena pojedinačnih igara će biti 20 evra, dok će sve tri zajedno biti u paketu po ceni od 50 evra.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top