PC

Rust i Kholat u novom Humble Bundle

Humble Bundle je spremio novi paket, specifično za ljubitelje survival igara. Nazvan Humble Survive this Bundle, paket sadrži sedam igara među kojima je i veoma popularni multiplayer survival Rust. Kao i uvek, paket ima nekoliko nivoa u zavisnosti od toga koliko ste novca spremni da potrošite i viši nivoi sadrže sve igre sa prethodnih nivoa:

  • za 1 dolar: Kholat, Tharsis, Savage Lands (early access)
  • BTA nivo (trenutno 5.2 dolara): Rust (early access), Space Engineers (early access), Shelter 2
  • za 14 dolara: Planetbase

 

Sve igre dolaze u vidu Steam ključeva, dok za Tharsis i Shelter 2 dobijate i DRM-free verzije. Paket će biti u prodaji naredne dve nedelje, ali nije naglašeno da li će posle prvi nedelju dana biti dodato još igara u BTA nivo.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top