Vesti

Otkrivanje Playstation 4 NEO početkom septembra

Sony je zakazao konferenciju Playstation Meeting za 7. septembar u okviru koje se očekuje da bude prikazana nova verzija PS4 konzole o kojoj se poslednjih meseci šuška.

Iako nisu zvanično izjavili da je konferencija povodom nove verzije konzole, prošli put kada je organizovan Playstation Meeting otkriven je Playstation 4 tako da sa velikom sigurnošću možemo da kažemo da upravo 7. septembra očekujemo da vidimo Sonyjevu konzolu koja će biti konkurencija nadolazećoj Xbox Scorpio. Mesto održavanje konferencije je Playstation Theatre na Tajms Skveru u Njujorku.

Konferencija će početi u 20 časova po našem vremenu a, ukoliko vam nije zgodno da skoknete do Njujorka, Sony je najavio da će biti moguće pratiti uživo putem live streama.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top