PC

Pokemon Uranium je besplatna PC igra

Sve do izlaska Pokemon GO ove igre su bile rezervisane za Nintendove platforme. Umesto da čekaju da Nintendo možda jednog dana dovede Pokemone na PC, dva fana su uzela stvar u svoje ruke i poslednjih deset godina su razvijali igru Pokemon Uranium koja je od sada dostuna za download.

Na raspolaganju imate troje igrivih likova, a lovićete preko 150 novih Pokemona. U igri je Pokemona moguće razviti do Mega evolucije, a za igrače ženje izazova postoji mogućnost uključivanja brojnih modova među kojima je i permadeath. Inače neće nailaziti na poznate Pokemone (iz očiglednih razloga), već su isti mutirali zbog radijacije. Sada podnaslov Uranim ima više smisla, zar ne?

Igru besplatno preuzmite putem ovog linka a u nastavku pogledajte trejler.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top