PC

The Witcher 3 Game of the Year izdanje izlazi ovog meseca

Game of The Year izdanje jednog od najboljih RPG-ova, The Witcher 3 Wild Hunt, prošlog meseca je najavljeno od strane CD Projekt RED ali bez datuma kada bismo mogli da ga očekujemo u prodaji.

Danas saznajemo da će se igra naći na policama 30. avgusta, u određenim zemljama i sa nazivom The Complete edition. Za razliku od dosadapnjih reizdanja Witchera (koja su nosila etiketu Enhanced edition), GOTY neće sadržati do sada neobjavljen sadržaj i biće samo kolekcija koja obuhvata osnovnu igru, sve DLC-e i ekspanzije Hearts of Stone i Blood and Wine. Očekuje se da će koštati 50 evra što je prihvatljiva cena s obzirom na gargantuansku količinu sadržaja koja dolazi u paketu.

Witcher 3 Game of The Year edition izlazi za PC, Playstation 4 i Xbox One.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top