PC

Steam Workshop podrška u Keep talking and nobody explodes

Jedna od naših omiljenih kooperativnih igara (mada neretko poprilično stresna) upravo je dobila podršku za modove i Steam Workshop.

Kooperativno demontiranje bombi već ima veliki broj nivoa kao i bazu modula koju igru koristi da generiše kofere koje je potrebno razoružati, ali je nova zakrpa omogućila igračima da to prošire ne samo novim elementima poput klavijature na kojoj je potrebno odsvirati naznačeni ton, već i drastičnijim modifikacijama igre. Tako na primer u The Bus That Couldn’t Slow Down koji je referenca na film Speed (Brzina). Doduše, umesto Kijanu Rivsa i Sandre Bulok moraćete sami da sprečite autobus da eksplodira tako što ćete održavati brzinu i izbegavati prepreke… dok demontirate bombu! U praksi je još frenetičnije nego što zvuči.

Neke od najboljih modova koji su se već pojavili možete videti u zvaničnom videu, a do 18. avgusta igru možete nabaviti po sniženoj ceni od 10 evra.

KTANE se nalazi u našoj listi trenutno najboljih indie igara za PC – link.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top