PC

Nemačka u Civilization VI

CIVILIZATION VI Germany

Youtube kanal Civilizacije nam redovno predstavlja nove civilizacije koje ćemo videti u VI izdanju ove legendarne igre. Danas imamo prilike da vidimo Nemce, koje će predvoditi čuveni Fridrih I Barbarosa. Vladarska prednost Riđobradog jeste borbeni bonus koji jedinice Nemaca dobijaju kada se bore protiv gradova-država kao i dodatni slot za vojnu politiku.

Nemački gradovi dobijaju jedan bonus distrikt po gradu za izgradnju u odnosu na broj distrikta dozvoljen populacijom grada, a specijalni distrikt Nemaca se zove Hanza, poput čuvenog istorijskog saveza gradova-država, i taj industrijski distrikt dobija bonus ukoliko se nalazi  pored trgovišne zone ili polja sa resursima. U-boat su nemačke specijalne mornaričke jedinice koje se ističu jeftinom cenom proizvodnje i borbenim bonusima za borbu u dubokim vodama.

Civilization VI nam stiže 26. oktobra.

 

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top