PlayStation 4

Armikrog dolazi na Playstation 4

Pencil Test studio najavio je da će njihova point & click avantura Armikrog doći na Playstation 4 sledeće nedelje, tačnije 23. avgusta.

Armikrog je duhovni nastavak Neverhood, bizarne avanture koja je bila revolucionarna po pitanju grafičkog dizajna. Naime, autori igre su svaku scenu i svakog lika napravili ručno, od plastelina, a zatim kadar po kadar animirali i to spajali u scene koje smo videli u finalnom proizvodu. Armikrog je pravljen na isti ovaj način, a i po izvođenju se ne razlikuje previše od svog pretka. Playstation 4 verzija će imati podršku za touchpad radi lakšeg kontrolisanja kursora na ekranu kao i za rešavanje slagalica.

Mi smo prošle godine igrali  Armikrog na PC-u i bili smo više isfrustrirani nego oduševljeni njegovim puzzle deonicama, ali nas je vizuelno igra potpuno oduševila.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top