PC

Divinity: Original sin 2 Early Access stiže 15. septembra

Posted on

Kao grom iz vedra neba stiže nam informacija da ćemo nastavak odličnog Divinity: Original Sin iz prošle godine moći da zaigramo već 15. septembra, kao Early Access naslov na Steam-u. Nakon par meseci tišine, momci i devojke iz Lairana su nam se najpre javili sa novim informacijama prošle nedelje,  kada smo imali prilike da vidimo način izgradnje karaktera u igri.

Onda je došao Gamescom i period aktivne promocije igre medijima, a danas je stigao i novi update na Kickstarter stranici igre, koji nas obaveštava da igra ulazi u Early Access fazu već u septembru. Early Access za Divinity Original Sin 2 startuje 15. septembra, tako da jedva čekamo da je zaigramo i prenesemo vam naše prve utiske.

Igra nam donosi sve ono što nas je oduševilo u prvom delu igre, poput co-op igranja sa potpunom slobodom i manipulacije terenom i elementima, ali i veliki broj novina, a na osnovu reakcije fanova i novinara koji su probali igru na Gamescomu, možemo reći da je D:OS 2 već sada dostojan naslednik Divinity porodice igara.

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version