PlayStation 4

Ovako izgleda slim Playstation 4 konzola

Svima je do sada jasno da Sony sprema svoje odgovore na Microsoftove Xbox One S i Scorpio konzole, a 7. septembra će zvanično prikazati šta su to krčkali sve ovo vreme. Međutim, informacije i slike smanjene PS4 konzole su pre vremena izašle u javnost.

Naime, jedan Twitter korisnik se domogao prvog primerka slim konzole i objavio je nekoliko fotografija kao i poređenje sa ”normalnim” PS4. Primećuje se nastavak trenda koji je Sony imao sa PS3 i njegovom slim verzijom u kome je klavir-sjajnu crnu plastiku zamenila teksturirana mat površina i umesto senzorskih tastera postoje regularni. Takođe je uklonjeno svetlo sa gornje površine konzole, indikator modova rade iste. Po informacijama koje su procurele, ova konzola bi u prodaji trebalo da se nađe uskoro, kroz svega nekoliko nedelja, a dolaziće sa 500GB interne memorije mada je realno očekivati da će biti barem još jedan model sa 1TB hard diskom.

ps4 slim 1 ps4 slim 2 ps4 slim 6 ps4 slim 5 ps4 slim 4 ps4 slim 3

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top