PC

Mod za No Man’s Sky omogućava da letite blizu planete

Jedna zbunjujuća dizajnerska odluka u No Man’s Sky je onemogućavanje vašem svemirskom brodu da se slupa o površinu planete. To donekle zvuči logično dok ne zaigrate NMS i primetite da vašim brodom gotovo da upravlja autopilot jer nije moguće letenje blizu površine i vaš brod će uvek održavati bezbednu visinu u odnosu na pejzaž.

To znači da nema istraživanja velikih pećina i uvala, kao ni zaranjanja pod povremene okeane, barem dok ne instalirate ovaj mod. The LowFlight je delo modera pod nadimkom Hytek i upravo uklanja to iritirajuće ograničenje igre, dajući igraču kompletnu kontrolu nad brodom. Sem što će letenje planetom učiniti daleko zabavnijim, mod vam olakšava uočavanje bitnih resursa i objekata na planeti, naravno i sletanja će biti preciznija jer ćete moći bolje da se približite rampi umesto da odokativnom metodom nagađate da li ćete sleteti na rampu ili je potpuno promašiti.

U nastavku možete videti kako mod izgleda, a naravno pazite kako letite (naročito u pećinama) jer je vrlo lako potkačiti nešto i oštetiti brod. Takođe, bekapujte originalne fajlove pre instaliranja moda.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top