Vesti

Deus Ex: Mankind Divided launch event u Beogradu

Izlazak igre u Srbiji obeležen je sada već tradicionalnom promocijom od strane distributera ComputerLand. Lokacija je bila ”stari znanac” GamePub gde nas je na nekoliko konzola dočekao instaliran novi Deus Ex, spreman da uronimo u njegov cyberpunk svet.

Monkind Divided se radnjom nastavlja direktno na odlični Human Revolution, dalje razrađujući priču o društvenoj podeli u fiktivnoj budućnosti na ”augmentovane” i ”čiste”. Korisnici implanata su prognani iz društva, a upravo je Adam Džensen jedan od augmentovanih ljudi koji u svetu gde niko nikome ne veruje mora da otkrije ko stoji iza kriminalne organizacije. Pravi cyberpunk triler u kome ćete provesti nekoliko desetina sati i deluje kao igra koju ćemo rado ponovo igrati samo da bismo isprobali sve gedžete i moguće pristupe misijama.

Deus Ex: Mankind Divided je u prodaji u svim radnjama Computerlanda. Cena igre je 6499 dinara za PC, odnosno 8999 dinara za Playstation 4 i Xbox One, a u prodaji možete naći i kolekcionarsko izdanje.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top