Vesti

Uskoro će biti najavljena nova Duke Nukem igra

Vreme je da ponovo žvaćemo žvaku i šutiramo vanzemaljce nazad odakle su došli, jer je na zvaničnom Duke Nukem sajtu počelo odbrojavanje do najave nove igre u serijalu, a pojavili su se i zvanični Twitter i Instagram profili legendarnog Đuke.

Duke Nukem 3D ove godine slavi 20 godina postojanja, a na sajtu igre ćete videti prikladnu proslavu iste. Po nekim glasinama koje su ubrzo počele da cirkuliraju bespućima Interneta u pitanju nije potpuno nova igra već remaster te igre. Sa naslovom Duke Nukem 3D: World Tour, ovo će biti blaga modernizacija klasika koja će zadržati 2D sprajtove likova, ali će imati bolje osvetljenje i novi sadržaj. Ukoliko ovo nije fan projekat, online se mogu naći i screenshotovi iz igre.

Remasterovani 3D je možda upravo ono što praktično mrtvom serijalu treba da bi posle Forever povratio poverenje fanova. Trenutno nam ostaje da čekamo rano jutro 2. septembra kada će brojač na sajtu otkucati i otkriti sledeću igru.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top