PC

ESRB ocena za Resident Evil 7 otkriva neke detalje priče

Ostalo je još nekoliko meseci dok ne zaigramo Resident Evil 7 u punom izdanju, ali su nove informacije o priči procurele kada je igra dobila ESRB rejting. ESRB je, poput PEGI, odbor koji postavlja oznake od E do M na video igre u zavisnosti od (ne)primerenosti njihovog sadržaja. Resident Evil 7 je, naravno, dobio M ocenu što je ekvivalent 18+ iliti crvenom kružiću u Evropi.

Demo verzija igre nas je ostavila sa dosta pitanja – ko je protagonista, kao i gde je smeštena u timeline serijala. Sada znamo da ćemo igrati Ethan, koji u potrazi za svojom suprugom ulazi u napuštenu vilu. Sem skrivanja od protivnika, sa njima ćemo moći da se obračunamo hladnim i vatrenim oružjem, čak i bacačem plamena, a vrlo verovatno će igrač morati nekoga da skrati za glavu lopatom. Zombiji se ne spominju eksplicitno, već se čini da će protivnici biti neke vrste mutanata. ESRB stranica sa podacima o igri je nažalost uklonjena, ali smo sačuvali screenshot.

Zanimljivo je da u punom nazivu igre nema poznatog podnaslova Biohazard. Da li je to izbačeno iz verzije za zapadno tržište ili je to još jedna velika promena koju Capcom pravi sa ovom igrom?

resident evil 7 rating esrb

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top