PC

Gears of War 4 će biti balansiran za igranje na kontroleru

PC igrači su dugo očekivali novi Gears of War na svojoj platformi, naročito od kako je prva igra bila praktično nemoguća za igranje zbog Games of Windows Live nestabilnosti.

Ovog oktobra nas očekuje izlazak Gears of War 4 koji će se istovremeno pojaviti i na Xbox One i na PC-u, štaviše kupovinom na jednoj od ove dve platforme igru ćete dobiti i za drugu. Ali, developeri tvrde da će biti najbolje da ipak igrate na kontroleru, ma koliko ste navikli na WASD i miš. Kako navode, igru balansiraju pre svega za igranje na kontroleru jer je to način na kome se većina Gears igara igrala, a i nije retkost da i PC igrači uzmu gamepad kada je u pitanju naslov sa kamerom iz trećeg lica.

Ipak, kontroler neće biti prioritet i moći ćete normalno da igrate i preko tastature i miša sa kontrolnom šemom koju sami odaberete, sem što je velika šansa da ćete pre toga morati da isključite asistiranje prilikom nišanjenja.

Neobične tvrdnje iz studija Coalition, a koliko su u praksi tačne proverićemo 11. oktobra.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top