PC

No Mario’s Sky je upravo ono što mislite da jeste

Obožavamo ovakve male genijalne projekte. Kao što je očigledno sa screenshota, No Mario’s Sky je jedna od onih ”šta bi bilo kad bi bilo” igara, u ovom slučaju stavljajući Super Maria u proceduralno generisan univerzum inspirisan nedavnim hitom No Man’s Sky.

Igra je nastala u okviru Ludum Dare 36 game jama, za svega jedan vikend, i ima praktično beskonačno generisan univerzum gde možete skočiti na glavu ogromnom broju nasumično generisanih Goombi. Naravno, Mario ima i svemirski brod kojim u realnom vremenu može da leti sa planete na planetu.

No Mario’s Sky možete downloadovati putem itch.io sajta besplatno. Preporučujemo da požurite. Znajući Nintendo, igra verovatno neće dugo ostati online.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top