PC

PLAY!ZINE Prvi utisci: Batman The Telltale Series

Posle Arkham serijala, Batman je prešao u ruke Telltale Games i imali smo priliku da vidimo kako izgleda epizodični Betmen.

Pored poznatog gameplaya koji znamo iz ostalih igara ovog studija (Walking Dead, Wolf among us…) koji kombinuje point&click avanturisanje, dijaloge koji utiču na odnose između likova i Quick Time sekveci, Telltale nam je pružio priliku da igramo kao Betmen kada nije Betmen. Naizmenično igrate kao Brus Vejn i Betmen, a kako sve ovo funkcioniše u praksi pogledajte u našem videu.

Prvog epizodičnog Batmana igramo na PC-u, a igra je dostupna i za Playstation i Xbox konzole, kao i mobilne uređaje. U pripremi je i recenzija koju ćete uskoro moći da čitate na play.co.rs.

Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top